Amerikaanse rechter oneens met Apple

Posted by admin in patentenoorlog, ... | 12.03.2011 - 12:58 pm

Ook in Amerika heeft Apple Samsung aangeklaagd voor het schenden van patenten. Apple vindt dat het nu “onherstelbare” schade lijdt. Apple vroeg de Amerikaanse rechter dan ook de verkoop van Galaxy-telefoons en -tabletcomputers.

Apple ziet de Galaxy-telefoons en -tabletcomputers van Samsung kopie├źn zijn van zijn iPhone en iPad. Volgens de rechter kan Apple echter niet aannemelijk maken dat de verkoop van deze producten in Amerika daadwerkelijk leidt tot de voorgestelde schade. De rechter heeft dan ook geen verbod ingesteld voor de verkoop in Amerika.


2 responses on "Amerikaanse rechter oneens met Apple" »

[...] Amerikaanse rechter oneens met Apple [...]

Thanks in support Lip Control Ring LICOR from 4iTECH for the control of the embouchure (facebook.com) sharing such a good thinking, post is fastidious, thats why i have read
it completely

Leave a comment