Postume overwinning Steve Jobs

Posted by admin in Uncategorized, ... | 11.09.2011 - 10:08 am

Begin 2010 stuurde Steve Jobs een open brief aan Adobe. Jobs maakt duidelijk waarom Apple er voor had gekozen geen Flash meer toe te staan op de iPhone, iPad en iPod. Hij liet weten dat flash te traag was. Ook zou flash te veel van de batterij vragen en onveilig zijn.

In reactie liet Adobe weten te werken aan verbeteringen voor de genoemde punten. In oktober 2011, ruim 1,5 jaar later maakt Adobe echter bekende te stoppen met het ontwikkelen en ondersteunen van de mobiele versie van flash.

Zdnet.com beschikt over een verklaring waarin het volgende te lezen valt: “We zullen Flash Player voor mobiele apparaten niet langer beschikbaar maken voor nieuwe browsers of nieuwe versies van besturingssystemen.”.

Adobe ontslaat 750 mensen. Abode adviseert Flash-ontwikkelaars om aan de slag te gaan met Adobe AIR. Adobe AIR maakt gebruik van zowel Flash, Flex, HTML5 als Ajax. HTML5 maakt al tijden een grote groei door, waar het gaat om het ontwikkelen van mobiele toepassingen.


2 responses on "Postume overwinning Steve Jobs" »

[...] Postume overwinning Steve Jobs [...]

Regular exercising on this machine can burn up a large amount
of calories and that too in a very short time. You have probably heard of the great Law of Attraction before and how you attract into your
life, people, circumstances and situations in proportion to
the thoughts you entertain within your mind.
A majority of studies suggest that WBV training is as effective, and in some cases more effective, than traditional resistance training in eliciting gains
in muscular strength.

Leave a comment