iPhone 4s ook bij gsm.nl

Posted by admin in iOS 5, iPhone 4S, ... | 10.21.2011 - 10:08 am

In navolging van t-mobile zelf, is ook gsm.nl begonnen met de voorverkoop van de iPhone 4s. Wie het nog niet wist. De 4s, heeft een 8 megapixel camera en geweldige 1080p HD-opnamekwaliteit voor video.

De 4s wordt geleverd met de laatste versie van iOS. Apple iOS is weer helemaal vernieuwd. iOS 5 zorgt voor een nog eenvoudigere bediening van jouw iPhone 4s. Met 200 nieuwe functies maakt iOS 5 een nog grotere stap voorwaards. Onder de nieuwe functies is een berichtencentrum. In het berichtencentrum komen e-mail, sms en andere meldingen zoals vriendenverzoeken samen.

Naast de bekende app-store is de iPhone 4s voorzien van een kiosk. De plek voor het lezen en bestellen van tijdschriften en kranten.

Bestel hem vandaag! En je ontvangt hem als een van de eerste in Nederland. Uitlevering vindt plaats vanaf 28 oktober 2011! Spaar je bij EuroClix? Verdien dan ook nog tot € 14,56 aan Clix.

Bestel de iPhone 4s nu bij gsm.nl


1 Comment on "iPhone 4s ook bij gsm.nl" »

[...] iPhone 4s ook bij gsm.nl [...]

Leave a comment