Nieuwe Gadgets

Posted by admin in iPhone accessoires, ... | 08.12.2011 - 1:27 pm

Wie overal zijn films en muziek op de iPhone wil bekijken, moet eerst naar Japan. Panasonic brengt komende maanden in Japan een draagbare server op de markt. De server is oorspronkelijk bedoelt om data van andere Panasonic apparatuur te streamen. Deze server niet groter dan een smartphone kan, via wifi ook prima beeld en geluid streamen naar de iPhone, iPad en iPod. De DY-PS10 heeft geen interne harde schijf, maar is voorzien van een sleuf voor SDXC-kaartjes van maximaal 64GB. Daar past zo’n 88 uur aan SD-video (in het H.264-formaat) op. De ingebouwde batterij is goed voor een afspeeltijd van 10 uur. In Japan zal deze zakmediastreamer ongeveer 130 euro gaan kosten.

USB toetsenbordjes
Niet iedereen kan handig en snel typen op het touch-screen keyboard (virtueel) van de iPhone. Al sinds 2009 kan een usb toetsenbord op de iPhone worden aangesloten. Daarvoor diende de iPhone wel eerst gejailbreakt te worden. Sinds versie 4.1 en hoger van iOS kunnen ook toetsenborden via de bluetooth worden aangesloten. Fabrikanten als Kiano en Boxwave springen hier handig op in. Zij verkopen bluetooth toetsenbordjes. De querty-toetsenborden worden aan de iPhone bevestigt en kunnen voor gebruik uitgeschoven worden. Toetsenborden zijn voorzien van een eigen batterij.
In Nederland verkoopt SmartPhoneShop.nl Het NUU MiniKey Keyboard. Met het NUU MiniKey Keyboard beschik je tegelijkertijd over een op maat gemaakte beschermende case met een uitschuifbare toetsenbord. Deze slanke case beschermt tegen vuil en stoten, en dankzij de handige uitsparingen blijven alle knoppen en aansluitingen van je iPhone 4 goed bereikbaar. Met de uitschuifbare toetsenbord onderscheid de NUU MiniKey zich van de vele andere iPhone-cases.


6 responses on "Nieuwe Gadgets" »

[...] Nieuwe Gadgets [...]

Hi there! I’m at work surfing around your blog from
my new apple iphone! Just wanted to say I love
reading through your blog and look forward to all your posts!
Keep up the fantastic work!

Thanks in favor of sharing such a fastidious opinion, paragraph is fastidious, thats why i have read it entirely

Amazing! Its genuinely remarkable post, I have got much
clear idea about from this paragraph.

This means that you have to build original content by way
of articles, press releases, blog entries and social media pages.
Then, begin the research and look through online sources and the old-fashioned way – the general public library.
Upgrade Your Kitchen – Let’s face it — eating out (even at take out joints) is expensive.

Please let me know if you’re looking for a article author for your site.
You have some really great posts and I think I would be a good
asset. If you ever want to take some of the load off, I’d
love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine.

Please send me an email if interested. Regards!

Leave a comment