Droam; grenzeloos goedkoop online

Posted by admin in Mobiel interne, ... | 07.06.2011 - 1:28 pm

Mobiel internet in het buitenland, ook wel data roamen genoemd, kan nu stukken goedkoper. Zodat je tijdens je vakantie, wintersport of zakenreis overal voordelig online kan zijn. Hoe werkt het? Met Droam kun je door middel van wifi tot 5 mobiele telefoons, laptops en/of tablets zoals de iPad aansluiten. Droam gebruik je naast je mobiele telefoon, zodat je gewoon bereikbaar bent op je eigen nummer. Geen gedoe met sim kaarten of hoge rekeningen, maar vooraf duidelijkheid over de kosten. Droam maakt het mogelijk om grenzeloos goedkoop online te zijn in bijna 50 landen.

Droam.nl is geschikt voor verschillende reizen zoals een stedentrip, strandvakantie, actieve vakantie, kampeervakantie, rondreis of zakenreis. Kortom, met Droam.nl kunt u altijd en bijna overal betaalbaar en veilig online.

Goedkoop internet in het buitenland


1 Comment on "Droam; grenzeloos goedkoop online" »

[...] Droam; grenzeloos goedkoop online [...]

Leave a comment