Waar koop jij je iPhone accessoires?

Posted by admin in iPhone accessoires, ... | 12.11.2011 - 1:11 am

Apple producten en specifiek accessoires zijn bij diverse webshop te bestellen. Waar bestel jij meestal? En wat zijn je ervaringen met de betreffende webshop.

OnlineShopErvaring.nl verzamelt reviews en beoordelingen van consumenten over webshops. Op deze site kunnen ook 3 webshops, die Apple producten verkopen beoordeelt worden.

In de eerste plaats is er natuurlijk de officiële Apple store. Daarnaast zijn er een aantal winkels gecertificeerd door Apple. Bij een dergelijke webshop, kun je dus een vergelijkbare service en bekwaam (gecertificeerd) personeel / helpdesk verwachten. De gecertificeerd webshops hebben soms juist scherpe aanbiedingen. In Nederland hebben we het dan bijvoorbeeld over “mail a mac” en “iCentre“. Naast de webshop heeft iCentre maar liefst 25 fysieke winkels in Nederland.

Bekijk of schrijf zelf een review over deze webshops


Mail a Mac

Posted by admin in iPhone accessoires, ... | 12.03.2011 - 1:34 am

Wil je de beste deal? Dan ga je naar Mail-a-Mac . Al ruim 16 jaar dé online leverancier van Apple en aanverwante producten en Authorised Apple Reseller. Omdat zij groot inkopen en geen fysieke winkels hebben kunnen zij je vaak de allerbeste prijs bieden! Bekijk alle ervaringen en beoordelingen van klanten met Mail-a-Mac en /of voeg zelf een beoordeling toe.

http://www.mailamac.nl/