iPhone 4s ook bij gsm.nl

Posted by admin in iOS 5, iPhone 4S, ... | 10.21.2011 - 10:08 am

In navolging van t-mobile zelf, is ook gsm.nl begonnen met de voorverkoop van de iPhone 4s. Wie het nog niet wist. De 4s, heeft een 8 megapixel camera en geweldige 1080p HD-opnamekwaliteit voor video.

De 4s wordt geleverd met de laatste versie van iOS. Apple iOS is weer helemaal vernieuwd. iOS 5 zorgt voor een nog eenvoudigere bediening van jouw iPhone 4s. Met 200 nieuwe functies maakt iOS 5 een nog grotere stap voorwaards. Onder de nieuwe functies is een berichtencentrum. In het berichtencentrum komen e-mail, sms en andere meldingen zoals vriendenverzoeken samen.

Naast de bekende app-store is de iPhone 4s voorzien van een kiosk. De plek voor het lezen en bestellen van tijdschriften en kranten.

Bestel hem vandaag! En je ontvangt hem als een van de eerste in Nederland. Uitlevering vindt plaats vanaf 28 oktober 2011! Spaar je bij EuroClix? Verdien dan ook nog tot € 14,56 aan Clix.

Bestel de iPhone 4s nu bij gsm.nl


iPhone 4s vanaf 21 oktober te bestellen

Posted by admin in iOS 5, iPhone 4S, iP... | 10.20.2011 - 9:46 pm

De iPhone 4s is bij T-Mobile vanaf 21 oktober te bestellen. Voor het goedkoopste toestel met het duurste abonnement moet 29,95 euro bijbetaald worden.

Dat maakte de provider woensdag bekend. De iPhone 4s gaat officieel 28 oktober in de verkoop.

Direct bestellen


Voorspellingen en geruchten 2 nieuwe iPhones na de zomer

Posted by admin in iOS 5, iPhone 4S, iP... | 06.28.2011 - 1:19 pm

iOS 5 kwam eerder al uit zonder nieuwe iPhone. De eerdere versies van de iPhones kwamen steeds in juni uit. Juni 2011 is ondertussen wel voorbij, geen nieuwe iPhone dus. Analisten, waaronder Chris Whitmore van Deutsche Bank, verwacht nu dat Apple na de zomer mogelijk met twee nieuwe iPhones komt. Een goedkopere versie van de iPhone 4, de iPhone 4S en de geheel nieuwe iPhone 5.

Met de iPhone 4S zou Apple zich dan op de markt van prepaid-bellers willen storten. Prepaid-bellers bellen over het algemeen met goedkopere toestellen. De iPhone 4S zal tussen de 300 en 500 dollar gaan kosten. De markt van goedkopere smartphone en prepaid-bellers wordt nu nog gedomineerd door Nokia en Blackberry. Zowel Nokia als Blackberry maken momenteel ‘zware’ tijden door, Voor Apple zou dat een kans zijn. Eerder deze week werd ook al bekend, dat diverse ontwikkelaars Blackberry gaan verlaten. Ook deze ontwikkelaars wijzen op de enorme groei van Apple en Android waardoor deze platformen veel aantrekkelijker zijn. Ook zou het ontwikkelen voor de Blackberry veel te complex zijn.