Wie gaat die iPad3 dan kopen?

Posted by admin in iOS 5, ipad, ... | 12.14.2011 - 11:46 am

De geruchten worden steeds sterker, de iPad3 van Apple zal in maart of april 2012 verschijnen. Dat is dan ongeveer dezelfde periode dat ook de iPad en de iPad2 verschenen. 2012 gaat spannend worden voor alle tabletfabrikanten, zo ook voor Apple. Want wie gaat die nieuwe iPad kopen?

In Nederland is in zo’n 8% van de huishoudens een tablet aanwezig. Recent onderzoek van TNS Nipo in opdracht van Belcompany laat zijn dat 81% van de huishoudens interesse heeft om in 2012 een nieuwe tablet aan te schaffen.
Heeft Apple met de iPad nu nog 80% van de tabletmarkt in handen, dat gaat veranderen. Bijna 60% van de nieuwe kopers heeft namelijk een voorkeur voor Android of Windows.

Naast Apple is Samsung met de Galaxy Tab in Nederland de enige speler die substantieel marktaandeel heeft kunnen veroveren op de tabletmarkt. Nu spelers zullen misschien ook een plek gaan krijgen in de markt. Prijs zal een rol spelen, zowel de iPad als de Galaxy Tab zijn relatief duur. In Amerika ontstond een run op de TouchPad van HP, die voor 100 dollar werd ‘gedumpt’.
Ook Applefans staan nu voor een keus. Nu nog een iPad2 kopen of een paar maanden wachten op de nieuwe iPad 3. De eerste iPad was revolutionair, terwijl de iPad2 eigenlijk relatief weinig nieuws bracht t.o.v. zijn voorganger.

Iedereen kijkt nu vol spanning naar de vernieuwingen en verbeteringen, die de iPad3 mogelijk gaat krijgen. Meest genoemde verbetering is het scherm. Naar verwachting zal de iPad3 uitgerust met een Retina display (2048 bij 1536 pixels).Ook bij deze keuze zal de prijs een rol spelen. Prijzen van de iPad2 zullen snel dalen nu de nieuwe versie in zicht komt.


iPhone 4s ook bij gsm.nl

Posted by admin in iOS 5, ipad, iOS 5, ... | 10.21.2011 - 10:08 am

In navolging van t-mobile zelf, is ook gsm.nl begonnen met de voorverkoop van de iPhone 4s. Wie het nog niet wist. De 4s, heeft een 8 megapixel camera en geweldige 1080p HD-opnamekwaliteit voor video.

De 4s wordt geleverd met de laatste versie van iOS. Apple iOS is weer helemaal vernieuwd. iOS 5 zorgt voor een nog eenvoudigere bediening van jouw iPhone 4s. Met 200 nieuwe functies maakt iOS 5 een nog grotere stap voorwaards. Onder de nieuwe functies is een berichtencentrum. In het berichtencentrum komen e-mail, sms en andere meldingen zoals vriendenverzoeken samen.

Naast de bekende app-store is de iPhone 4s voorzien van een kiosk. De plek voor het lezen en bestellen van tijdschriften en kranten.

Bestel hem vandaag! En je ontvangt hem als een van de eerste in Nederland. Uitlevering vindt plaats vanaf 28 oktober 2011! Spaar je bij EuroClix? Verdien dan ook nog tot € 14,56 aan Clix.

Bestel de iPhone 4s nu bij gsm.nl


Voorspellingen en geruchten 2 nieuwe iPhones na de zomer

Posted by admin in iOS 5, ipad, iOS 5, ... | 06.28.2011 - 1:19 pm

iOS 5 kwam eerder al uit zonder nieuwe iPhone. De eerdere versies van de iPhones kwamen steeds in juni uit. Juni 2011 is ondertussen wel voorbij, geen nieuwe iPhone dus. Analisten, waaronder Chris Whitmore van Deutsche Bank, verwacht nu dat Apple na de zomer mogelijk met twee nieuwe iPhones komt. Een goedkopere versie van de iPhone 4, de iPhone 4S en de geheel nieuwe iPhone 5.

Met de iPhone 4S zou Apple zich dan op de markt van prepaid-bellers willen storten. Prepaid-bellers bellen over het algemeen met goedkopere toestellen. De iPhone 4S zal tussen de 300 en 500 dollar gaan kosten. De markt van goedkopere smartphone en prepaid-bellers wordt nu nog gedomineerd door Nokia en Blackberry. Zowel Nokia als Blackberry maken momenteel ‘zware’ tijden door, Voor Apple zou dat een kans zijn. Eerder deze week werd ook al bekend, dat diverse ontwikkelaars Blackberry gaan verlaten. Ook deze ontwikkelaars wijzen op de enorme groei van Apple en Android waardoor deze platformen veel aantrekkelijker zijn. Ook zou het ontwikkelen voor de Blackberry veel te complex zijn.