Volg de renovatie op je iPhone

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 11.14.2011 - 9:29 pm

Leerlingen van de Indonesische basisschool SDK Pusu gaan hun verouderde schoolgebouw volledig laten renoveren. Zij betalen deze grote opknapbeurt van de opbrengst van twee Face This T-shirtcollecties die zij met zelfgemaakte tekeningen ontworpen hebben. De T-shirts die voornamelijk in Nederland verkocht worden, leverden samen met donaties genoeg geld op om het dak, de muren en de vloer van de school volledig te vernieuwen. Via QR-codes op de T-shirts is het mogelijk om het verloop van de renovatie op je iPhone volgen.

http://www.facethis.nl/


Postume overwinning Steve Jobs

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 11.09.2011 - 10:08 am

Begin 2010 stuurde Steve Jobs een open brief aan Adobe. Jobs maakt duidelijk waarom Apple er voor had gekozen geen Flash meer toe te staan op de iPhone, iPad en iPod. Hij liet weten dat flash te traag was. Ook zou flash te veel van de batterij vragen en onveilig zijn.

In reactie liet Adobe weten te werken aan verbeteringen voor de genoemde punten. In oktober 2011, ruim 1,5 jaar later maakt Adobe echter bekende te stoppen met het ontwikkelen en ondersteunen van de mobiele versie van flash.

Zdnet.com beschikt over een verklaring waarin het volgende te lezen valt: “We zullen Flash Player voor mobiele apparaten niet langer beschikbaar maken voor nieuwe browsers of nieuwe versies van besturingssystemen.”.

Adobe ontslaat 750 mensen. Abode adviseert Flash-ontwikkelaars om aan de slag te gaan met Adobe AIR. Adobe AIR maakt gebruik van zowel Flash, Flex, HTML5 als Ajax. HTML5 maakt al tijden een grote groei door, waar het gaat om het ontwikkelen van mobiele toepassingen.


De witte Apple iPhone 4 is nu al beschikbaar bij Phonehouse.nl!

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 05.10.2011 - 12:34 am

Profiteer snel van de top aanbiedingen van dit moment en bel straks met de nieuwste iPhone.

De top 4 iPhone 4 aanbiedingen
• Vodafone iPhone 450 voor € 55, -p/m : iPhone gratis;
• Vodafone iPhone 275 voor € 39,50 p/m : iPhone kostprijs € 99,-;
• T-Mobile Relax 250 voor € 29,95 (+ 6,95) p/m : iPhone kostprijs € 179,-;
• KPN iPhone voor €45,- p/m: iPhone kostprijs € 149,-.

iPhone aanbiedingen


Google Sync voor de iPhone

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 02.11.2009 - 11:41 am

De beta versie van Google Sync is inmiddels ook beschikbaar voor de iPhone. Met deze dienst kunnen gebruikers hun contacten en agenda synchroniseren met de iPhone. Het gaat dat om de contacten van Gmail en de Google Agenda. De dienst maakt gebruik van het Microsoft© Exchange ActiveSync© protocol.

Bij het aanmaken van een nieuw Exchange ActiveSync account worden alle bestaande afspraken en contacten verwijderd uit de telefoon. Google adviseert dan ook eerst een backup te maken.

Google Sync is gratis te gebruiken.


Remote Desktop op je iPhone

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 10.17.2008 - 12:01 am

Met Remote Desktop kun je op afstand via een andere PC je eigen PC besturen en beheren. Remote Desktop Tools biedt je de mogelijkheid dit ook te doen vanaf je mobiele telefoon. Er is nu ook een speciale versie voor de iPhone.

Dit geeft je o.a. de mogelijkheid om e-mail te lezen en te schrijven, webbrowsen, word documenten lezen en schrijven en bestanden te beheren op je eigen PC vanaf je Iphone.

https://www.rdmplus.com/iphone/index.html


NS Reisplanner op je iPhone

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 10.16.2008 - 11:45 pm

Voor iPhone gebruikers voldoet de mobiele website van de NS niet goed. Daar is inmiddels een oplossing voor de de Delftse informatica student Dennis Stevense ontwikkelde een applicatie die de problemen oplost. De “Trein” app is voor  €2,39 en is te vinden in de AppStore.

De NS heeft inmiddels laten weten hier niet blij mee te zijn. De NS vindt dat er onrechtmatig gebruik gemaakt wordt van de treindata. Ook liet de NS weten zelf bezig te zijn met de ontwikkeling van een speciale versie van de IPhone.

De ‘krachtige’ taal van de NS heeft andere ontwikkelaars inmiddels afgeschrikt.


Applicatie’s van Iphone niet meer op Ipod

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 09.11.2008 - 10:39 am

Tot nu toe was het zo, dat je elke applicatie uit de App Store op elke iPhone of iPod touch met firmware 2.0 of hoger kon installeren. Daar lijkt nu verandering in te komen. Applicaties die alleen geschikt zijn voor de iPhone omdat ze GPS, een microfoon of een speaker vereisen, kunnen niet op de iPod touch ge


Man neemt iPhone mee in graf

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 09.09.2008 - 10:38 am

In de rouwadvertentie van Erik Visser (overleden op 27 augustus j.l.) stond wel een erg opmerkelijk verzoek.

De man uit Schagen heeft zijn iPhone mee het graf in genomen en vroeg de nabestaande hun laatste boodschap te sms-en.

Het overlijdensbericht in het Noordhollands Dagblad vermeld


iPhone 3G unlock competitie

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 09.09.2008 - 10:34 am

Zie jij een manier om de iPhone 3G te kunnen unlocken? Let dan even op, mogelijk kan je een leuke som geld verdienen


Nieuwe iPod (Touch) en iTunes 8

Posted by admin in Iphone Apps nieuws, ... | 09.09.2008 - 10:30 am

We hoeven naar niet lang te wachten op het antwoord hierop. Aanstaande dinsdag, 9 september, wordt de nieuwe iPod en iPod touch naar verwachting gepresenteerd op het


Next Page »